Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd

semua Kategori

Rumah> Kes&Berita

Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd mengamalkan pembangunan hijau dan merangkumi kehidupan rendah karbon

Masa: 2023-03-08 Hits: 81

Pada masa ini, Wilayah Hunan China berada dalam tempoh kritikal "penentu suku keempat, menentukan sepanjang tahun", dengan peningkatan ketara dalam tenaga elektrik memuatkan. Untuk memenuhi puncak musim sejuk, semua bahagian Wilayah Hunan penuh penggunaan mekanisme pasaran untuk mengejutkan penggunaan kuasa puncak dan mengukuhkan transformasi penjimatan tenaga. Baru-baru ini, Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd. pergi ke Rangkaian Berita Hunan untuk berkongsi penjimatan dan pelepasan tenaga langkah pengurangan yang diambil dalam pengeluaran musim sejuk dan menyokong pejabat hijau.

Di bengkel pengeluaran Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd., kami menggunakan kuasa untuk mengejar kumpulan produk yang dijual kepada United ini Negeri, dan mengurangkan beban grid kuasa dan menjimatkan kos kuasa penggunaan dengan mengalihkan penggunaan kuasa puncak. Encik Liu Tao, jeneral pengurus, berkata bahawa perusahaan itu melaksanakan pengurusan grid. Hanya di mana di sana adakah orang boleh membuka peralatan, dan bengkel bertanggungjawab untuk kuasa penggunaan kawasan sendiri, supaya menyedari bahawa orang ramai melalui peralatan. SAIYISI melaksanakan konsep pembangunan baharu secara mendalam, memfokuskan kepada pengeluaran sebenar, dan menumpukan rapat kepada lima konsep pembangunan "inovasi, penyelarasan, hijau, keterbukaan dan perkongsian" untuk menambah baik dengan berkesan tahap pengurusan penggunaan tenaga dan pengurusan indeks karbon.


ds

Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd. ialah syarikat teknologi tinggi yang memberi tumpuan kepada sistem kawalan elektrik platform kerja udara, menyepadukan penyelidikan dan pembangunan, pengeluaran, jualan dan perkhidmatan, menyediakan sistem kawalan pintar penyelesaian untuk pengeluar platform kerja udara, dibangunkan secara bebas pengawal yang sangat pintar, dan menyediakan rangkaian penuh aksesori dan perkhidmatan untuk syarikat pemajakan platform kerja udara. Teknikal profesional pasukan mencipta produk termaju, selamat dan pintar, dan perkhidmatan pasukan yang cemerlang memenangi pujian sebulat suara pelanggan.

Pada masa ini, produk syarikat termasuk motor platform kerja udara pengawal, ECU kawalan kenderaan, PCU operasi kawalan atas dan kerja udara platform siri penuh aksesori, dengan pengguna di seluruh dunia.

Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd. komited untuk membantu pekerja merealisasikan nilai, mencipta nilai untuk pelanggan dan menyumbang nilai kepada masyarakat dengan tujuan kejujuran, inovasi, kualiti, kehidupan dan perkhidmatan diutamakan.

Produk Berkaitan:

Ruj bahagian jin 1256727, digunakan untuk GS1932, GS2032, GS2646, GS3246, GS4047.

https://www.awp-parts.com/Platform-control-box/genie-parts-ref-1256727-used-for-gs1932-gs2032-gs2646-gs3246-gs4047

Kotak Kawalan Lif Scissor Skyjack 156879

https://www.awp-parts.com/Platform-control-box/skyjack-scissor-lift-control-box-156879

Geniue Genie 5 Scissor Lif ECU 100839 Kawalan Tanah

https://www.awp-parts.com/Ground-control-module/geniue-genie-5-scissor-lift-ecu-100839-ground-control

Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd

Alamat: Bilik 403,6th Building ,No 169 Renmindong Road, Changsha Economic and Zon Pembangunan Teknologi, Changsha, Wilayah Hunan, China

Tel: + 86 189 3248 3051

E-mel: [e-mel dilindungi]

Telefon: + 86 189 3248 3051

laman web: https://www.awp-parts.com


Kategori panas